- دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۹۹
- ۱۵:۱۴
دسر طالبی نوعی دسر کرمی و ژلاتینی است که مثل بقیه دسر های ژلاتینی خیلی راحت و در کمترین زمان می توانیم آن را تهیه کنیم.
مواد لازم :
طالبی نیم کیلو
شکر ۱/۲پیمانه (میزان شکر بستگی به شیرین بودن طالبیتون داره ) میتونید کمتر یا بیشتر بریزید.حتما تست کنید که اگر میزان شیرینیش کم بود شکر بیشتر بریزید وگرنه بی مزه میشه
شیر ۱لیوان
پودرژلاتین ۳ونیم قاشق غداخوری
خامه صبحانه ۱۰۰گرم
همچنین بخوانید:
۴ دسته از افراد که نباید لب به گل گاو زبان بزنند!
طرز تهیه چند مدل غذای ایتالیایی
دستور تهیه :
طالبی رو قاچ کنید وقسمتهایی از اونو اسکوپ بزنید که بعدا برای تزیینش استفاده کنید
بقیه طالبی را خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید پوره شود.
خامه صبحانه وشکر را اضافه وخوب بزنید.
پودر ژلاتین را به شیر سرد اضافه وبن ماری کنید تا ژلاتین داخل شیر حل شود.وبه طالبی اضافه کنید خوب مخلوط کنید.
قالب من پلاستیکی وکف برجسته بود .دسرهایی که داخلشون خامه هست اصولا نیازی به چرب کردن ندارن چون راحت از قالب جدا میشن.ولی اگه خواستید میتونید یکمی با روغن مایع چرب کنید وبعد مایه تونو بریزید و داخل یخچال بزارید تا ببنده.
لبه ها رو با چاقو آزاد و داخل ظرف برگردونید.یادتون باشه همیشه ظرفی که میخواین دسر یا ژله تونو داخلش برگردونید با آب خیس کنید که اگر احیانا دسر وسط ظرف قرار نگرفت بتونید جابجاش کنید.
حالا اسکوپهای طالبی رو داخل حفره بچینید وروش یک بسته ژله آلورا که با یک ونیم لیوان آب جوش حل کردید بریزید و دوباره بزارید تو یخچال تا ببنده.
منبع: newcooking
- ۱۸۳