- يكشنبه ۲۲ تیر ۹۹
- ۲۳:۲۳
پاستیل از جمله تنقلات شیرین و پر طرفدار در بین کودکان و نیز بزرگسالان است که به دو صورت صنعتی و خانگی تهیه می شود. مشهورترین نوع پاستیل، پاستیل خرسی است.
ولی پاستیل ، به شکل های مختلفی مانند بطری نوشابه ، کرم، قورباغه، توت فرنگی، آلبالو، سیب و شکل های جالب و متنوع دیگری نیز عرضه می گردد.
همچنین بخوانید:
دستور تهیه شیرینی گردویی زعفرانی
۴ دسته از افراد که نباید لب به گل گاو زبان بزنند!
پاستیل که حالت لاستیکی دارد در طعم های مختلف مانند پاستیل شکری یا پاستیل ترش در بازار وجود دارد.
در تولید و ساخت پاستیل از ژلاتین حیوانی ، شکر و مواد افزودنی استفاده میشود.
پاستیل برای تحکیم استخوان و تامین ویتامین های بدن مفید است و طرز تهیه آن بسیار آسان است.
اگر پاستیل ها را 24 ساعت در ظرف در بسته نگهداری کنید ، دیگر به هم نمی چسبند و بهترین قالب پاستیل قالب سیلیکونی است.
- ۱۶۳